Om oss

Vi ønsker å takke for at du tok turen innom vår gårdsbutikk på nett! Vi legger all vår tid og omtanke i å produsere førsteklasses varer på lag med naturen, og håper at du vil sette pris på dette like mye som oss!

Virksomheten vår spenner bredt, og vi tar hele registeret i bruk for å utvikle oss selv og vår virksomhet. Hele produksjonen er økologisk sertifisert av Debio, og vi søker å bygge mangfold i hele økosystemet vårt. Her på gården er det produksjon av urkorn, grasfora storfe og sau, gras, grønnsaker og juletrær, samt aktiviteter i skog og utmark. Vil du oppleve gårdslivet er du velkommen til gårdshotellet vårt Opaker Gård. I tillegg rene råvarer foredles mange av de utsøkte råvarene slik at du skal få et enda større utvalg produkter.
Selve jordbruksproduksjonen foregår på gårdstunet som heter Bjerke, og det er her familien bor. På det andre gårdstunet vårt, Opaker, driver vi gårdshotellet. Merkevaren Opaker Gård omfatter nå alle varer og tjenester som tilbys, og du vil finne Opaker-logoen på alle etiketter.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål!

Kjersti og Arne Wilhelm

Gårdshotellet

Opaker Gård er gårdshotellet vårt hvor vi tilbyr kortreiste opplevelser og tjenester:

  • Kurs/konferanse
  • Bryllup/selskap
  • Retreater og kurs
  • Økologisk ureist mat
  • Overnatting og opplevelser på lag med naturen